Åbningstid:
​Man.-Tors: 8.00-16.00
​Fre: 8.00-15.30

Telefon: +45 77 33 22 33

Page tree

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.


Tip
titleHar du en god idé ?
Trimble Access giver muligheden for at få lavet apps der er special tilpasset netop dine behov. Sidder du med en god idé, det kan være et forenklet workflow, en arbejdsgang som passer til dit firma, eller noget helt tredje, så kig forbi til en kop kaffe og lad os tale om det. Her på siden finder du oplysninger om de apps som vi allerede har udviklet - flere af dem på opfordring fra vores kunder.


Image RemovedQuickStation

Quick Station er et modul der giver dig en hurtig opstart, ved enten at overføre sidste station-opsætning til et nyt job eller lave en hurtig opstilling ved hjælp af lokale koordinater.

Image RemovedImage Added

ArkSurvey

ArkSurvey er udviklet til arkæologer. App'en gør det lettere, også for ikke landmålere, at indsamling data, samtidig med at app'en hjælper eksport i et format ArkDigi forstår. 

  • List kontakter til at få yderligere hjælp.
Image Removed

Image Added


BestFit

Quick Station BestFit er et modul der giver dig en hurtig opstart, ved enten at overføre sidste station-opsætning til et nyt job eller ved hjælp af lokale koordinater., som vi i samarbejde med LE34 A/S har udviklet, som gør det nemt for dig at beregne 3D figurer ud for dine opmålinger, mens du er i marken.

Image Added


FeatureIt

FeatureIt giver dig et effektivt opmålingsværktøj og en applikation, der placerer dine objekter på de rigtige lag og med det rigtige udseende.

  • Inkludér links til relevante eksterne sider og services.
  • Tilføj andre nyttige oplysninger.

Image Added