Åbningstid:
​Man.-Tors: 8.00-16.00
​Fre: 8.00-15.30

Telefon: +45 77 33 22 33

Page tree

Geoteam A/S - Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633 - Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 62 Current »


Trimble Access 2018

Hvorfor TA2018? 

Trimble Access er ændret, så bruger oplevelsen bliver  sammenligenlig med smartphones og tablet, som man kender. Softwaren gør også bedre brug, af de større skærme på TSC7 og T10 tablet.


Trimble Acceses 2018

Hvad er ændret? 

Hele bruger grænse fladen er blevet opdateret, og nogle funktioner er blevet flyttet.

Hoved menuen  er tilgængelig i de fleste menuer. Det er blevet muligt at konfigurere genveje og favoritter. Bemærk at favoritter har et nummer. Det korresponderer direkte til numeriske tast på TSC7. TSC7 er også udstyret med 6 F taster, der konfigureres på samme måde som favoritter(billede til højere).

Filstrukturen er ændret. I stedet for en bruger mappe, skal man nu lave et projekt. De enkelte job oprettes herunder.

  

De 6 ikoner, som udgjorde generel opmåling, er nu fordelt i hoved menuen. De menuer der lå under Job ikonet er fordelt i mellem  og  med den tilføjelse, at stifinder er flyttet fra access start menu hertil. 

De 5 andre ikoner; Indtast, Coco, Opmåling, Afsætning og Instrument, er der ikke ændret på.

Det er også i job, synkronisering med Trimble Connect styres. Ved tryk på ikonet  åbnes login til Trimble ID (TID). I TA2018 er det Sync Manager, der bruges til at synkronisere med skyen. Nye projekter skal oprettes i dette program, hvis projektet skal synkroniseres.

Læs mere om Trimble Connect, og Sync Manager andet sted på Access 2018 siden.

Noget nyt er også Program menu, ved siden af hovedmenu. Her er Generel opmåling applikationen vist. Ved tryk i vinduet åbnes Program oversigt.

Batteri indikatorerne, satellit oversigt, GNSS funktioner, antenne højde og internet opkobling er flyttet fra højre side af skærmen til øverst, så mål punkter menuen kan være der. Ved totalstations måling, vises instrument funktioner og prisme menu.Den bedre brug af den skærm ses i blandt andet beregn punkt og mål koder. Split screen giver et større overblik. Betjenings funktionerne, er de samme som TA2017.


  • No labels