Åbningstid:
​Man.-Tors: 8.00-16.00
​Fre: 8.00-15.30

Telefon: +45 77 33 22 33

Page tree

Geoteam A/S - Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633 - Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 2 Next »

Opret nyt job, og/ eller projekt, i det ønskede koordinatsystem, og med de ønskede filer og kodetabel tilknyttet.

Gå til Hoved menu og vælg opmåling. Her vil oftest være flere opmålings stile.  Det vil ofte være GPSnet.dk der levere korrektioner.

Derefter skal målemetode vælges. Oftest er det metoden mål punkter. Metoden mål koder giver mulighed for at skifte koder i forvalgte grupper. Metoden fortløbende topo giver mulighed for at måle i et forvalgt tidsinterval, afstand eller stop and go. System tilpasning giver mulighed for, at måle i et lokalt koordinat system, forudsat at de lokale koordinater, er tilknyttet jobbet.

Vent på Init OK meddelelse, og følg med øverst til højre i skærmen. Den forventede nøjagtighed er beskrevet i meter; H for horisontal(plan) V for vertikal(højde). Øverst i skæremen ses batteri tilstanden, antallet af satellitter, at der korrektions strøm og højden på stokken som bærer GPS antennen. Måle metode vil oftest være topo, men skal det gå hurtigt kan kvikpunkt benyttes, skal det være præcist anvendes indmålt fikspunkt.

Vælg eventuelt kode og tryk . I bunden vises tid og manglende epoker. Kig på stokkens libelle, og kontrollér at boblen er i midten. En lyd bekræfter at målingen er gemt, og der kan måles et nyt punkt.   • No labels